EDO introduceert clubpakken


Mede dankzij de kinderen (grote clubactie) hebben we als vereniging pakjes kunnen aanschaffen. Tijdens demonstraties, wedstrijden en uitvoeringen laten we zo zien dat we een eenheid zijn. De turnpakjes blijven eigendom van EDO en worden voor de evenementen uitgedeeld door Petra.

Een paar regels:

-Na het evenement wordt het clubpakje meteen weer ingeleverd, zo houden we alle pakjes bij elkaar en kunnen ze samen gewassen worden.

-Tijdens het dragen van het turnpakje willen we de hygiëne in acht nemen. Daarom graag een slip of onderbroek aan onder het turnpakje. We weten dat tijdens evenementen ondergoed niet zichtbaar mag zijn. Kies daarom voor een onderbroek zonder pijpjes of draagt een zwart broekje over het turnpakje heen.

-Graag geen parfum, deodorant of haarlak spuiten in de richting van het turnpakje

Wil je zelf een clubpakje aanschaffen en kopen? Dat kan natuurlijk ook. We vragen alleen wel of je de eigen aangeschafte pakjes niet draagt tijdens de evenementen. EDO wil graag haar leden voorzien van kleding tijdens evenementen en schaft deze ook speciaal aan voor ieder lid die komt sporten. Botst dit met jullie eigen wensen, geef dit dan even aan bij het bestuur per mail info@edoterschelling.nl  

Bestuur EDO